Dzisiaj jest 14 lip 2025, 4:21

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

Czesio sprecyzuj o co ci chodzi ,boli cię że K.K.TUR normalnie działa cz coś innego ,jeśli ty mi odpowiadasz takie teksty ,to cię uświadomię ,jestem już 25 lat po ślubie .Ty się uspokój w swoim pijackim zwidzie ,musisz walić coś niepolskiego ,bo cię rozumim że jesteś tak zwanym karneciarzem ,albo jeszcze gorzej ,nie widział ,a powiedział,mimo wszystko ci to nie wychodzi ,ale pracuj dalej ,w końcu ci wyjdzie ,pozdrawiam i dzięki za wyminę zdań. :smt084 :smt084

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Świstak pisze:
Czesio sprecyzuj o co ci chodzi ,boli cię że K.K.TUR normalnie działa cz coś innego ,jeśli ty mi odpowiadasz takie teksty ,to cię uświadomię ,jestem już 25 lat po ślubie .Ty się uspokój w swoim pijackim zwidzie ,musisz walić coś niepolskiego ,bo cię rozumim że jesteś tak zwanym karneciarzem ,albo jeszcze gorzej ,nie widział ,a powiedział,mimo wszystko ci to nie wychodzi ,ale pracuj dalej ,w końcu ci wyjdzie ,pozdrawiam i dzięki za wyminę zdań. :smt084 :smt084

http://www.sciaga.pl/tekst/85194-86-pis ... ciami_mowy na poczatek + slownik jezyka polskiego do roboty .....

Tytuł:
obserwator
obserwator

Walnij mi coś po Maorysku ,piszę nieraz coś ,a że chcę szybko to zdarzają się błędy ,ale się tego nie wstydzę ,a swoją drogą ,to jaki z ciebie k...n.Co tam walisz ,pewnie jakąś miejscową nalewkę ,ale na zdrowie ,tylko nie przepuszczaj przez watę ,bo przez to musiałeś wyjechać ,a już innego kraju na antypodach nie ma?? :smt084 :smt084

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Obrazek

Zdjęcie dnia, polecam.

Po tym powinieneś Świstaku definitywnie i raz na zawsze zamknąć japę, a następnie zaangażować się w to, co wychodzi Ci najlepiej, czyli penetracją odbytu prezesa Michalskiego za pomocą języka.

edit:
Za słownictwo - ostrzeżenie.

Paawlus

Ostatnio zmieniony 03 maja 2010, 13:18 przez trueRAP, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

trueRAP pisze:
Obrazek

Zdjęcie dnia, polecam.

Po tym powinieneś Świstaku definitywnie i raz na zawsze zamknąć japę, a następnie zaangażować się w to, co wychodzi Ci najlepiej, czyli penetracją odbytu prezesa Michalskiego za pomocą języka.

Błędna interpretacja... to jest ustawka... a wiadomo co tygryski lubią najbardziej 8)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Jeśli bedziecie pokorni i grzeczni to pozwolę Ci sie przejechać moja Navarą - zrozumiałeś?

[ Dodano: Pon Maj 03, 2010 1:23 pm ]
Oczywiście Panie prezesie - Tak jest !!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Proszę mi tu nie obrażać Navary!! Prezes jeździ Toyotą Hilux swoją drogą jeździł ake to długa historia ;P

Tytuł:
obserwator
obserwator

Cytuj:
Jeśli bedziecie pokorni i grzeczni to pozwolę Ci sie przejechać moja Navarą - zrozumiałeś?

[ Dodano: Pon Maj 03, 2010 1:23 pm ]
Oczywiście Panie prezesie - Tak jest !!
IMG_1348.JPG

Plik ściągnięto 2 raz(y) 36,07 KB

A ja sądzę, że to była wstępna rozmowa o tym:

W ukrytej zakładce KK TUR pojawił się taki oto wpis:

Tomczan pisze:
Wszystkich Członków Klubu Kibica zapraszam na pożegnalne spotkanie z koszykarzami z naszej Drużyny.
Spotkanie będzie w dniu jutrzejszym tj. 05.05.2010. o godz. 18.00. w hali Centrum Sportowego.
Spotkanie ma mieć luźny charakter: kwiaty, zdjęcia i luźne rozmowy.
Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam.

1. Czyżby klub (organizator spotkania) miał zamiar dyskryminować innych kibiców drużyny Turowa nie zapraszając ich oficjalnie w obawie przed możliwością zaistnienia trudnych pytań?
2. Czy tym wpisem Tomczan nie udowodnił, że jest jednym z członków bractwa brązowych jęzorów?
3. I tak na koniec: czy władzunia KS Turów takim zachowaniem pokazuje gdzie tak naprawdę ma wszystkich kibiców?

Ps. Tomczan nie ujawniając tej informacji na forum ogólnym pokazałeś, że jesteś sprzedawczykiem i i za nic masz pozostałych kibiców, a piep..enie o tym by do KK przystąpić wsadź sobie pomiędzy swoje dokładnie wylizane poślady.

Ostatnio zmieniony 04 maja 2010, 19:06 przez Jan.Leszek, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
pokazałeś, że jesteś sprzedawczykiem i i za nic masz pozostałych kibiców,

A czy wam szkodzi coś aby zebrać się wsadzić cztery litery na rower i pojechać sobie?
No chyba że jeździcie tak samo jak kibicujecie czyli w ogóle. ( oczywiście nie tyczy się to wszystkich kibiców , jedynie tych krzykaczy.)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Avaddon18 pisze:
A czy wam szkodzi coś aby zebrać się wsadzić cztery litery na rower i pojechać sobie?
No chyba że jeździcie tak samo jak kibicujecie czyli w ogóle. ( oczywiście nie tyczy się to wszystkich kibiców , jedynie tych krzykaczy.)

Kolego a co ma piernik do wiatraka?

Człeku nie zmieniaj tematu i klepiesz temat zastępczy. Kolejny Chochoł tańczy? Jeśli dostajesz od Tomczana jakieś kieszonkowe to spokojnie możemy zebrać cos ...piwo dwa piwa , wódkę czy co ...? Macie swoje zamknięte forum z hasełkiem to tam sie udzielaj. Pa Pa

Tytuł:
pismak
pismak

Ehh wiedziałem że to będzie za trudne do rozszyfrowania.
Ok ujmę to tak.
Co wam szkodzi aby zebrać grupę kibiców , pójść do klubu i poprosić o spotkanie z zawodnikami?
Robicie na forum tyle szumu a cały rok hala z waszej strony ciszą wiała że pozwolę zapożyczyć sobie słowa wielkiej persony : " Wam panowie kury szczać prowadzić a nie doping robić."
Czepiacie się jakiś fot Świstaka z (stfu) prezesem mICHALSKIM.
Czepiacie się byle czego. Za rok będziecie się czepiać że " KK ZAGŁUSZA SPOKÓJ NA HALI OKRZYKAMI I BĘBNAMI" bądź " KK ZASŁANIA WIDOK MACHAJĄC FLAGAMI"
Pokazaliście jakimi kibicami sukcesu jesteście. Ten sezon był zły , a okazyjnie wy pokazaliście jak złymi kibicami jesteście.

Teraz odwróćcie kotka ogonem i bądźcie świeci.
Kibicujecie chyba na forum albo zza aparatu na hali.A teraz plujecie się jak żmija jakaś.

Pozdro

Aha Dr.Dre

Jan.Leszek napisał
Cytuj:
W ukrytej zakładce KK TUR pojawił się taki oto wpis:

Więc sprawa tyczy się bardziej mnie niż ciebie w związku z tym piesek leży milczy i nie szczeka :smt058
A co do twojego słodkiego "Pa Pa" to 3 słowa : nie jesteś adminem.

P.S Tur16 ty maturkę męczysz w tym roku jak się nie mylę.
Mam nadzieję że większych kłopotów nie było.

Pozdro ludzie

Ostatnio zmieniony 05 maja 2010, 12:00 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Robicie na forum tyle szumu a cały rok hala z waszej strony ciszą wiała że pozwolę zapożyczyć sobie słowa wielkiej persony : " Wam panowie kury szczać prowadzić a nie doping robić."

Za to wy w KK jesteście najlepsi, nauczcie sie najpierw czegoś nowego , a nie od x lat cały czas jedno i to samo , przepraszam jeden kawałek jest nowy !! Gdyby nie te wasze zakochane trąbki to tylko wasze bąki można by było usłyszeć. Do tego podczas spotkań z Treflem wasz sektor też o dziwo nie był pełny hmmmmm. Więc zacznij lepiej od siebie i od swojego KK co do kibicowania.

Avaddon18 pisze:
Czepiacie się byle czego. Za rok będziecie się czepiać że " KK ZAGŁUSZA SPOKÓJ NA HALI OKRZYKAMI I BĘBNAMI

Akurat okrzyki i bębny są wskazana ale za to trąbki to wiecie gdzie sobie wsadźcie. Już kibice Anwilu wam pokazali co o tym sądzą. Tylko u nas jest taki zwyczaj trąbienia bo gardeł przecież szkoda i rąk ]:->

Cytuj:
Pokazaliście jakimi kibicami sukcesu jesteście. Ten sezon był zły , a okazyjnie wy pokazaliście jak złymi kibicami jesteście.

A prezes KK tez pokazał jakim to znakomitym i kulturalnym jest prezesuniem :smt044

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Avaddon18 pisze:
" Wam panowie kury szczać prowadzić a nie doping robić."

Na ostatnim meczu widać było jak KK dopinguje. No chyba że kury w tym czasie wyprowadzali z naszego kurnika na lanie.

Oczywiście jak zwykle nasze Krowy mmuuuuuuuuuuczały na trąbach. Może to jakieś dzwięki godowe są aby przywołać prawdziwego Tur'a.

Pozdro

[ Dodano: Sro Maj 05, 2010 1:42 pm ]
Avaddon18 pisze:
Więc sprawa tyczy się bardziej mnie niż ciebie

Więc uciekaj do swojej zakładki, a pies pamiętaj czasem gryzie i to w realu... więc achtung achtung bo koledzy mogą pomocy nie udzielić ...i nie myśl że nie wiem kim jesteś. 8)

Ostatnio zmieniony 05 maja 2010, 12:43 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Świstak pisze:
jestem już 25 lat po ślubie

Stary powiedz mi lepiej jak twoja żona z Tobą wytrzymuje.

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Na ostatnim meczu widać było jak KK dopinguje. No chyba że kury w tym czasie wyprowadzali z naszego kurnika na lanie.

Oczywiście jak zwykle nasze Krowy mmuuuuuuuuuuczały na trąbach. Może to jakieś dzwięki godowe są aby przywołać prawdziwego Tur'a.

Pozdro

I kotek odwrócony ogonkiem biegnie ]:-> ]:->

Cytuj:
Więc uciekaj do swojej zakładki, a pies pamiętaj czasem gryzie i to w realu... więc achtung achtung bo koledzy mogą pomocy nie udzielić ...i nie myśl że nie wiem kim jesteś.

O matko bosko masz żyłkę admina ale władzy brak :grin:
Co do gróźb gróź mi , gróź przyzwyczaiłem się. :smt044
:smt044
A tak dla potwierdzenia twoich danych ( tzn żebyś się nie pomylił ścigając mnie ) to : Łukasz Patryk Mańko ur 18.09 1989r. Wrocław
Adresu nie podam bo listów i tak pisać sobie nie będziemy.

Ostatnio zmieniony 05 maja 2010, 13:01 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.