Witam
Wybiłem się trochę z rytmu z naszym składem, zaległości w tym temacie nadrobię po powrocie

... Tyle co mogę powiedzieć teraz, to nie skreślajcie żadnego z zakontraktowanych zawodników, dopóki nie zobaczymy ich w kilku meczach.. Wielu zgorzeleckich Kibiców zwalniało Rodrigueza, Kelatiego po 3 meczach...Dlatego wstrzymujcie się z opiniami, że ten może siedzieć na trybunach, bo to bo tamto... Piszecie, że wierzycie Saso pod każdym względem... Niech tak zostanie... ale dywagacje nt. jak do Zgorzelca trafił Turek - poczekajcie do któregoś z wywiadów z osobą Turka bądź Saso - wszystko się wtedy wyjaśni... Z filmików po 1:30 na youtube to i wielu może się spodobać Janavor Weatherspoon... Bo pokazane są tylko sytuacje, w których piłka ląduje w koszu
Plaża, morze...słońca brak, ale do rzeczy...nie brakuje pajacyków (polityków) na szklanym ekranie... Co mnie dzisiaj zainteresowało w TV - PiS zwołał konferencję nt. jak to działacze PZK związani z PO(Schetyna, Ludwiczuk) przeprowadzili kontrowersyjnie przetarg na promocję na ME 2009 w Polsce... Czyli wygrały firmy, które związane są/były z osobą $chetyny... Arkadiusz Mularczyk (PiS) wymieniał osoby, które związane są z osobą $chet...co powinno zainteresować naszych Kibiców padło nazwisko naszego prezesa Waśniewskiego... Który wykupił udziały w pewnej firmie, która wygrała przetarg -od $chet za 20 tys... Jedna z firm, która wygrała przetarg roczny zysk szacuje się na 6 tys - z tego co dobrze dosłyszałem

.
(Gdzie teraz te osoby, które najeżdżały na kilka osób z forum, że chcemy na siłę zbratać Waśniewskiego i $chetynę ??).. PiS zawsze był dla mnie zlepkiem buraków... Moją opinię potwierdza wypowiedź w/w Arkadiusza Mularczyka (PiS) nie potrafił wymienić poprawnie nazwisk $chetyny - wymawiał przez SZ!, Ludwiczuk - z ust Mularczyka był to Ludwiczak... Potwierdzają się teraz, że obu Panów coś łączy... Sprawa trafiła na wyższe szczeble i będą sprawdzały, czy przetarg był prowadzony sprawiedliwie... Podczas wybierania firm, jedna z największych takich firm wycofała się sama... PiS skoro organizuje taką konferencje powinni nauczyć się dokładnie nazwisk osób, którym chcą coś zarzucić... Liczę, że po tej sprawie koszykówka będzie na stałe pod okiem wielu polityków i Ministerstwie Sportu... Chociaż teraz w tym sezonie może będzie lżej... Ry$iu Krauze ograniczył budżet Prokomu, wycofał się ze sponsoringu polskiego basketu, Reprezentacji Polski, reasumując sędziowie powinni być bardziej obiektywni w przyszłym sezonie
Ktoś wcześniej z tego co pamiętam podawał link pod tytułem związanymi z ludźmi $chetyny...Jednak nikt nie wypowiedział się w tym temacie... Dzięki PiS koszykówka może stać się bardziej medialnym sportem - może to taka zagrywka PiS żeby ta dyscyplina stała się bardziej popularna w Polsce

?
Nasuwa mi się taki czarny scenariusz... Komisja, która sprawdza przebieg przetargu - dopatruj się pewnych niejasności... $chetyna i jego ludzie mają problemy... Na szczeblu władz PGE są ludzie z PO - nie spodoba się udział w tej sprawie prezesa Turowa... Wtedy leci ze stołka prezesa Turowa , albo co najgorsze PGE wycofuje się ze sponsoringu naszej drużyny... Mam nadzieję, że takie domysły spowodowane są brakiem słońca i tym, że nie można się opalać
To jest temat, w którym pisze się najczęściej o koszykówce... dlatego piszę o tym tutaj... Mogę dostać warna za OT - ale nie usuwajcie tej wypowiedzi...