Dzisiaj jest 14 lip 2025, 5:52

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Hipokryci.

Chyba mowisz o sobie...

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Nie przeszkadzał nam jakiś prezes i jego środowisko wzajemnej adoracji.

Widzę Tomczan, że bez zaczepek ani rusz, ale kinio24 napisał coś, co powinno twojemu kółku wzajemnej adoracji dać do myślenia:
kinio24 pisze:
pamietam jak kilka sezonow temu kibice jezdzili na kazdy wyjazd i nie bylo problemu ze 10 h w autobusie

uzupełnię tylko, że wtedy KK liczył nie 200, a 112 osób i trudno było dostać miejsce w autobusie, a za twoich rządów nie dość, że wyjazdy są darmowe, to ciężko ci zebrać ludzi do autobusu. Który to już odwołany wyjazd? 5, 6?
Hipokryci mówisz? A lustereczko w domku rozbite?

[ Dodano: Sro Kwi 28, 2010 6:19 am ]
I kogo ty "wielki" nazywasz pseudokibicami? Uważaj, bo już kiedyś prezes PLK nazwał kibiców zgorzeleckich pseudokibicami i odbijało mu się to bardzo długą czkawką, ale skąd ty masz to wiedzieć, wtedy oglądałeś skoki i dopingowałeś tfu spartakusa.

Ostatnio zmieniony 28 kwie 2010, 5:19 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

grengo pisze:
spartakusa.

nie wspomne o zadymie ze spartkausem na hali Turowa podczas której kibice z Jeleniej Góry zjeżdżali na flagach :lol:
no ale tam akurat Turowa nie było tylko Nysa,Śląsk i troche chłopaków z miasta ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Zapraszamy prezesie na przejażdżkę.

Przydała by się dwuosobowa bo w tej nie starczy miejsca dla dwóch prezesów.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Tomczan pisze:
Rysiek, jak Ci się nie podoba już KK to odejdź chłopie i zamij się stowarzyszeniem, którego jesteś wickiem. Bez Ciebie damy sobie radę. Chwasty trzeba wyrywać, ale zawsze można poczekać na ususzenie.
Poczekamy.

No Tomczan tym wpisem zasłużyłeś na tytuł "Najbardziej chamskiego prezesa w Zgorzelcu". Nie znasz chłopie swojego umiaru.

A propos: O ile wiem Straż Graniczna przeprowadziła kiedyś usuwanie chwastów i to dość skutecznie - jak widać.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Tomczan... Ty reprezentujesz duzo rzeczy - przede wszystkim negatywnych - ale do reprezentowania Klubu Kibica sie nie nadajesz.

Jesli mialbys odrobine honoru i odwagi to by Cie juz nie bylo na tym stanowisku a tak pierdykles historyjke o tym jak jestes wazny dla KK i jak Cie ludzie motywowali do zostania na stanowisku "prawie prezesa". I w ten sposob dociagniesz do zebrania i konca sezonu.

A tekstem z wyrywaniem chwastow to jak najbardziej sie zgadzam - zacznij chlopie od siebie!

Tytuł:
obserwator
obserwator

grengo pisze:
Widzę Tomczan, że bez zaczepek ani rusz, ale kinio24 napisał coś, co powinno twojemu kółku wzajemnej adoracji dać do myślenia:

nie zrozum mnie zle grengo, nie chwale ciebie ani nie neguje tomczana, badz co badz teraz jak i za twoich rzadow wieksza czesc kk to ci sami ludzie i jakos nie umiem zrozumiec ze wtedy jezdzili a teraz im sie nie chce;/

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

kinio24 pisze:
nie zrozum mnie zle grengo, nie chwale ciebie ani nie neguje tomczana, badz co badz teraz jak i za twoich rzadow wieksza czesc kk to ci sami ludzie i jakos nie umiem zrozumiec ze wtedy jezdzili a teraz im sie nie chce;/

Nawet nie próbuję Cię źle oceniać, ale jak sam widzisz w moich poprzednikach i we mnie musiało być to "coś". Nie wiem co to było, ale było to coś, co zjednywało ludzi, a nie dzieliło. Teraz odnoszę wrażenie, że Tomczan postawił n a ilość a nie jakość, co widać po zaangażowaniu w mecze wyjazdowe. Nie chcę po raz kolejny powoływać się na dane z przed lat, ale za czasów Ryśka, Krzyśka P., czy nawet moich wskaźniki wyjazdowe były wyższe niż teraz. Czego to jest wina? Nie wiem. Może koklusz, ptasia grypa, pneumokoki? Nie wiem.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Napiszę tak:
Krzysiek, za Twoich czasów, Ryśka czy Krzyśka P. nie było tyle srania w nasze gniazdo co jest teraz. Zrobiłeś w to gniazdo tak wielką kupę, że ta kupa tak Cię wyniosła, aż wypadłeś z naszego gniazdka. Za Twoich czasów nikt Cię tak nie atakował, jak Ty ten Zarząd. Nikt Tobie ani Ryśkowi nie rzucał tylu kłód pod nogi. Jesteś osobą, która za naszych czasów nie wniosła nic dobrego dla KK i dlatego jesteś poza naszym Gniazdem. Masz parcie na Twoje przysłowiowe szkło to przyj! Tylko nie dziel chłopie czegoś co sam wspierałeś, a gdy ktoś ma coś więcej do zaoferowania niż Ty miałeś, to zaraz ze swoimi poplecznikami atakujecie obecny skład.
Jesteś człowieku żałosny w tym co zrobiłeś w KK.
"Dziel i rządź". Ty tylko podzieliłeś.
Dziwi mnie tylko to, że niby "ojciec" KK, Rysiu, patrzy na to, jak jego "córcię" okradają.
Jest to moja ostatnia wypowiedź na forum Kibiców Turowa, jako obecnego Prezesa KK.
Wszystkie następne będą na zakładce KK TUR na tym forum, jak również na naszej oficjalnej stronie KK.
Dyskusja na temat KK będzie się odbywała tylko na tamtej zakładce.
Dostęp już teraz mają tylko Członkowie KK. Hasło można otrzymać tylko od katrin89m.
Adres do Niej jest na naszej oficjalnej stronie KK.
Wszystkie ogłoszenia odnośnie wyjazdów, spotkań, Walnego będą zamieszczane tylko tam i na stronie oficjalnej KK.
Jednocześnie już teraz zapraszam wszystkich na Integracyjne Soboty Rowerowe w maju, jak również na Turniej Koszykarski KK "TUR", który zamierzamy rozegrać początkiem czerwca.
Drużyna, która wygra będzie nas reprezentować na Turnieju w Łańcucie i w StreetBallu.
Pozdrawiam :lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan :smt028 i trunek do tego odpowiedni i można czytać Ciebie ze zrozumieniem tylko dla KK czasy komuny//.....wracają a wolnosc słowa o to walczyli ludzie a ty jak mała dzidzia zabawki spakuj i siooo do swego domkuuu .............tylko nie płacz....................bo faceci nie ryczą

Tytuł:
obserwator
obserwator

adjust6 chłopcze dalej się moczysz ,mam adres dobrego lekarza ,przepraszam kolegów za wstęp zawsze jakiś kleszcz się wciśnie ,pewnie brał udział w prywatnej imprezie PARÓWKI.Mam pytanie o co chodzi z ksywą tego gościa ,tym, bardziej nie rozumiem ,że kolega powołuje się na katolickie wychowanie??????

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Świstak pisze:
adjust6 chłopcze dalej się moczysz ,mam adres dobrego lekarza ,przepraszam kolegów za wstęp zawsze jakiś kleszcz się wciśnie ,pewnie brał udział w prywatnej imprezie PARÓWKI.Mam pytanie o co chodzi z ksywą tego gościa ,tym, bardziej nie rozumiem ,że kolega powołuje się na katolickie wychowanie??????

ty air swistak nie osmiszaj sie pijaczyno
sprecyzuj swoja wypowiedz zulu bo nie lapie twoich zulowskich wypocin

Ostatnio zmieniony 01 maja 2010, 22:56 przez Czesio, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Czesio pierdż dalej w tym swoim pierdziszewie ,rozumiem że nie masz dziewczyny ,to ściskaj dalej laseczkę rączkowską ,pewnie wielki kibicu nie byłeś na dzisiejszym meczu ,ale co szkodzi powiedzieć byłem ,taką mam mentalność ,kto mnie sprawdzi ,gotuj się we własnym sosie karneciarzu?? :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

[quote="Świstak"]Czesio pierdż dalej w tm swoim pierdziszewie ,rozumiem że nie masz dziewczyny ,to ściskaj dalej laseczkę rączkowską ,pewnie wielki kibicu nie byłeś na dzisiejszym meczu ,ale co szkodzi powiedzieć byłem ,taką mam mentalność ,kto mnie sprawdzi ,gotuj
ups ale poziom wypowiedzi prawej reki tomczana, ale jakie kk taki prezes jaki prezes taki swistak
jeszcze raz swistaczku sprecyzuj swaja wypowiedz bo nie bardzo lapie pijackiego belkotu

Tytuł:
gaduła
gaduła

Obrazek
Ojjj kogoś poniosło. Koszulki dla ludzi, którzy spuścili Turów na dno... ŻENADA!!!!!!!!!
Szkoda, że prezes sobie nie zrobił twarzy na czarno - zielono, bo akurat do tego otoczenia ta "maska" by pasowała... Na meczu nie pomaga się ukryć... A tak w lasku byłoby, tak po wojskowemu... Może gdyby był kamuflaż, to byśmy dalej błądzili, że ktoś wchodzi komuś w 4 litery... ŻENADA!!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.