Dzisiaj jest 18 lip 2025, 20:28

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

nitroo pisze:
gregor-85 pisze:
nie mozliwe.. musi byc 2 juniorów włąsnie na wypadek gdyby jeden zlapal szybko 5 fauli bądz (odpukac) kontuzje...

A no mozliwe, bo bedzie 11 podpisanych nowych zawodnikow. I Filipovski nie zrezygnuje z ktoregos z nich, zeby wstawic do skladu drugiego juniora. Bochno, czy inny junior, bedzie musial sie starac, zeby oslabic zespolu z powodu fauli, czy kontuzji.

no co do tych fauli to naprawde trzeba sie starac...lecz nie jest to niemozliwe.. druga sprawa to kontuzje-Bartek Bochno jest podatny na kontuzje, nie od dzis ma problemy z kostkami... wiec jesli Saso to jego bedzie wystawial to musi brac pod uwage ze wszystko moze sie zdarzyc... w koncu są to młodzi zawodnicy i mogą sobie nie radzic z wiekszymi i ciezszymi przeciwnikami.
to by bylo na tyle... teraz cieszmy sie z Dariana :smt026 :smt026 :smt030 hehe;)

Tytuł:
pismak
pismak

krzywuss pisze:
tur16 napisał/a:
Krzysiu Roszyk

daj spokoj z tym zdrobnieniem. Facet ma 30 lat, a niektorzy wciaz mowia o nim jak o 12 letnim dziecku...szkoda ze nie mowisz o nim "Cysiu".... Chyba to nieco upokarzajace, niepowazne.

Zdrobniłem imię tegoż zawodnika, ponieważ Krzysiu jest krócej niż Krzysztof,a poza tym darzę go sympatią jako zawodnika i wyraziłem to w nazwaniu go Krzysiem. Proszę, nie czepiaj się :)

Co do Dariana to bardzo się cieszę, w końcu ktoś porządny pod kosz! :smt026
Widać, że Saso wyciągnął wnioski z przegranych finałów :smt026

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

krzywuss pisze:
to jestem sklonny uwierzyc w te 12 mln budzetu....

To lepiej nie wierz bo gdyby 2 Dorianów podpisało to i tak nie jest to prawda

Tytuł:
pismak
pismak

jaro28 pisze:
To lepiej nie wierz bo gdyby 2 Dorianów podpisało to i tak nie jest to prawda

Ty jak zawsze, tajemniczy kontestator. A moze choc raz napiszesz cos konstruktywnego? Wyrazisz cos w sposob oznajmujacy...? Bez zagadek i niedopowiedzen? A nie ciagla zabawa w stylu "wiem, ale nie powiem".

Tytuł:
obserwator
obserwator

Żeby tylko nie było tak, że pod koszami super, a obwód leży i kwiczy dla odmiany :) ;) :-?

Alex - niestety, nie potrafię się zarejestrować na stronie, którą wskazałeś. Albo jestem jakaś nie teges, albo moja angielszczyzna jest całkowicie bezużyteczna... :shock:

A co do Krzysztofa Roszyka ja też wielokrotnie używam i będę używać w stosunku do tego zawodnika zdrobnienia "Krzysiu" czy też "Krzysiek", dla podkreślenia swojej sympatii dla niego. Nie sądzę, żeby czuł się przez to mniej męski czy szanowany. A że ma chłop 30 na karku, to i co z tego? Ja też mam tyle i jakoś nie przeszkadza mi, jak ktoś zdrabnia moje imię.

A na poważnie to podsumujmy, jaką to ekipę zmontował Sasiu Filipovski z Bobankiem Mitevem :)

PG Bryan Bailey /Donald Copeland
SG Damir Miljković/ Iwo Kitzinger/ /Bartosz Bochno
SF Alexander Harris /Krzysztof Roszyk /Gorjan Radonjić
PF Robert Witka / Chris Daniels/ Mateusz Jarmakowicz
C Darian Townes/John Turek
A więc mamy szczęśliwą 13 tkę jeśli nie liczyć juniorów Strzeleckiego i Szymańskiego.

Jeśli w meczach ligowych w protokole znajdą się dwaj juniorzy, to najpewniej ktoś z seniorów posiedzi sobie na trybunach w charakterze widza. Mam nadzieję, że nikt z zatrudnionych zawodników nie uzyska dożywotniego przydziału, a ofiara protokołu znajdzie się poza nim na podstawie przemyślanej decyzji.

Poproszę teraz o jakieś wnioski, podsumowania składu, wasze odczucia i przemyślenia. Przypominam, że w dalszym ciągu jest to temat luźny, każdy ma prawo wyrazić swoje wątpliwości albo hurra-optymizm.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

patrzac na ten skład to posadziłbym Turka poza meczowa dwunastką:] z tego co do tej pory o nim wiadomo, bo mozliwe ze Saso go przemieni w gwiazde(w co watpie lecz chcialbym), Townes wystarczy pod koszem, a w razie potrzeby moglby sie zmieniac z Danielsem, w koncu Daniels czasami grałna tej pozycji a wzrostem nie odbiega od Johna T., za to napewno jest bardziej skoczny:] ogolnie to ciesze sie z tego skladu ale decyzje personalne zostawmy dla trenerów;)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Azlo pisze:
Alex - niestety, nie potrafię się zarejestrować na stronie, którą wskazałeś. Albo jestem jakaś nie teges, albo moja angielszczyzna jest całkowicie bezużyteczna...

to może ułatwię: http://sport-scene.net/signup.php

w powyższym linku należy się zarejestrować, potwierdzić mailem zrobić cookies i wówczas wejść na powyższego linka - do ściągania polecam używać utorrent. z tym, że być może nie być źródeł - w każdym razie innych meczy z Arkansas nie brakuje ;-)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

krzywuss pisze:
Ty jak zawsze, tajemniczy kontestator

A co chcesz więcej wiedzieć?...że nasz budżet to w porywach na raty 8 mln?
Tak samo jak było za Krygiera..gdyby wpłacili ratę w terminie nie byłoby żadnych zmian..
ale, że celowo opóźniali wpłatę, więc zrobiła się pseudo dziura i był powód do roszady.
Przyszedł zbawca Waśniewski i wszystko połatał..pieniędzmi, które w klubie powinny być od przeszło 2 miesięcy...o czym ty chcesz powiedz dyskutować?..chcesz pogadać?..wymienić informacje?..wal na priv dam ci adres wpadniesz pogadamy a jeśli męczą cię moje posty...omijaj..mam to gdzieś

Tytuł:
pismak
pismak

Nie JARO, nie chce niczego wiecej. Wlasnie takiego postu z Twojej strony mi brakowalo. Konkrety. Dzieki

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

krzywuss pisze:
Konkrety. Dzieki

Chcesz więcej konkretów...ponawiam zaproszenie

Tytuł:
pismak
pismak

Wracając do tematu... Jeśli miałbym zrezygnować z kogoś z 12 meczowej, to (jak na razie) Radonjic lub Turek, no i zamieniłbym Jarmakowicza na Szymańskiego.
Myślę, że Saso nie będzie wszystkich zawodników wykorzystywał w lidze non - stop. Jeśli będzie mecz ze słabszym zespołem, to da komuś ważnemu do Pucharu Europy odpocząć.
:)
Będzie dobrze! :smt049

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Szanuje Was i kazdy ma prawo do wlasnej opinii, ale spojrzcie prawdzie w oczy. Zostalo zakontraktowanych 11 zawodnikow po to, aby dwunastym okazal sie junior i kropka. Nikt Wam na trybunach nie usiadzie, a na pewno nie Turek, ktorego tak wysylacie, bo nie jest tego wart. On jeszcze Was/nas - mam nadzieje - zadziwi. I tak wiekszosc klubow bedzie traktowala druga kwarte jako gre w czworke...

Ja np. nie wyobrazam sobie u nas takiej sytuacji, jaka Prokom mial rok temu, ze Best, czy tam Harrissis siedzieli na trybunach.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

nitroo pisze:
Szanuje Was i kazdy ma prawo do wlasnej opinii, ale spojrzcie prawdzie w oczy. Zostalo zakontraktowanych 11 zawodnikow po to, aby dwunastym okazal sie junior i kropka. Nikt Wam na trybunach nie usiadzie, a na pewno nie Turek, ktorego tak wysylacie, bo nie jest tego wart. On jeszcze Was/nas - mam nadzieje - zadziwi. I tak wiekszosc klubow bedzie traktowala druga kwarte jako gre w czworke...

I co z tego ze mamy 11 zawodnikow ?? Przeciez i tak nie bedzie rotacji ktora obejmie ich wszystkich. A co w przypadku kontuzji w trakcie drugiej kwarty ?? konczymy w 4 i placimy kary ??

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

dokladnie.. są zakontraktowani to ok, w pucharze europy beda wystawiani w 11 ale w polsce jest przepis taki a nie inny i trzeba brac pod uwage kazdą ewentualnosc, moze i bedzie NITRO tak jak mowisz, ze nas Turek zadziwi, ale nie spodziewam sie po nim niczego nadzwyczajnego, biorąc pod uwage to co do tej pory sie dowiedzialem o tym zawodniku(słaby rzut, slaba skutecznosc wolnych, nie za dobrze radzi sobie pod koszem, nikt go w lidze belgijskiej nie chcial po zakonczeniu)

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Wydaje mi sie ze w podstawowym skladzie meczowym bedzie miejsce tylko dla jednego juniora, czyli Bochno/Szymanski. Uwazam ze teksty typu ze w Zgorzelcu gra 6 zawodnikow odejda w niepamiec bo teraz mamy szeroka lawke, i oby rotacja nie zaczela sie dopiero w PO.

[ Dodano: Nie Sie 03, 2008 10:13 am ]
gregor-85 pisze:
trzeba brac pod uwage kazdą ewentualnosc

to tylko 10 minut... ile tych kontuzji moze byc w sezonie? powiedzmy ze lapie junior kontuzje w trakcie "swoich 10 minut" konczymy kwarte w 4 i mamy jeszcze dwie na odrabianie strat:).

ps
a w tym przepisie jest ze musi byc junior polakiem? a co z Han-em?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.