Dzisiaj jest 13 lip 2025, 20:21

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 115  Następna
Autor Wiadomość
rekrut
rekrut

A jest ktoś komu działa i się nie zacina ;> ?

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ja miałem cały przekaz bez chwili zacięcia :)

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Dobrze ze wygrali:).

obserwator
obserwator

Zamiast o wygranej naszych,to trzy strony pieprzenia o cietej transmisji...

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

BR3MEK pisze:
Ja miałem cały przekaz bez chwili zacięcia :)

byles w Gdyni i na zywo ogladales?:)

pismak
pismak
Awatar użytkownika

u mnie pod koniec pierwszej kwarty sie ustabilizowalo i do konca meczu ani jednej zacinki

slabo ten Prokom wyglada... jezeli na tle przecietnego obecnie Turowa oni prezentuja sie jeszcze gorzej, to szans na obrone tytulu wlasciwie nie ma. Pojedyncze mecze jeszcze moga wyrwac w szostkach, ale w serii PO polegna, tym bardziej ze na pierwsze dwa miejsca -i kogos z miejsc 7-8 do pary - wlasciwie nie maja szans. Oj wesolo moze wygladac koncowka szostek i kombinowanie jakby tu trafic na Asseco w 1/4... ;)

pismak
pismak

U mnie niestety lipa przekaz - ale wyłącznie z mojej winy - jak rozkminiłem o co chodziło to zostały dwie minuty do końca :oops:

Wracając do meczu - widać jak wielką stratą był brak Damiana w składzie - wciąż będę powtarzał, że bardzo się fajnie chłopisko rozwija...
Gratulacje dla chłopaków za wygraną, z każdym meczem wygląda to odrobinę lepiej, trochę się tylko obawiam czy VA znów nie będzie dwa miesiące dochodził do dobrej dyspozycji, ale przynajmniej nie trzyma go Kicia z uporem maniaka na parkiecie...

pismak
pismak
Awatar użytkownika

ostry2k pisze:
byles w Gdyni i na zywo ogladales?:)

No właśnie niestety nie i nie potrafią tego sobie wybaczyć :smt096 Nie wiem czy to zależy od neta czy od czego ale od początku sezonu odkąd oglądam płatne transmisje nie miałem z nimi żadnego problemu raz był tylko problem z jakością. Szczerze to gorzej działają mi mecze ze strony VTB niż te nasze :P

Brakuje walczaka pod koszem jak nic, Russel na rozgrywce rewelacji nie ma ale nosa do wyciągania piłki (kradnięcia) to jak najbardziej :) Fajny gracz, ciekaw jestem jakby grał gdyby był od początku w zespole, najbardziej rażą te jego niektóre straty :/ Micic aż tak bardzo mnie dzisiaj nie denerwował ;) Vukasin wielki powrót xD Kulig klasa sama w sobie, drugi mecz po kontuzji i takie staty :) Także Łukasza już z nami nie ma (Bardzo dobry ruch z jego strony, według mnie Kicia nie potrafił go wykorzystać), teraz za jego pensja + jeszcze coś znaleźć porządnego centra z krwi i kości, z blokiem, wsadem, rzutem i dobrą grą tyłem i przodem do kosza (się rozmarzyłem :P ) :)

pismak
pismak

BR3MEK pisze:
teraz za jego pensja + jeszcze coś znaleźć porządnego centra z krwi i kości, z blokiem, wsadem, rzutem i dobrą grą tyłem i przodem do kosza (się rozmarzyłem :P ) :)

no trochę poleciałeś :smt023

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Fajny komentarz ze sportowefakty.pl

Pinkney pisze:
A zapomniałbym o zagraniu meczu, Vukasin wchodzi na boisko po dłuuuuugiej przerwie i od razu popisuje się swoją firmową stratą, aż mi się jesień przypomniała :]

heheh :)

obserwator
obserwator

BR3MEK pisze:
Russel na rozgrywce rewelacji nie ma ale nosa do wyciągania piłki (kradnięcia) to jak najbardziej :) Fajny gracz, ciekaw jestem jakby grał gdyby był od początku w zespole, najbardziej rażą te jego niektóre straty :/

Mam trochę inne zdanie.
RR10 zagrał wczoraj kapitalne zawody ! Trochę jestem zdziwiony, że zapisano mu tylko 2 asysty, bo w zasadzie wszystkie punkty Kuliga to właśnie jego zasługa. Przegląd pola, granie do środka i na zewnątrz, penetracja i odegranie na wolne pole do Kuliga za łukiem... to wyglądało wczoraj naprawdę bardzo dobrze. No i selekcja rzutowa bardzo poprawna.

No i jeszcze warto zwrócić uwagę na Stelmacha. Coraz bardziej podoba mi się jego gra. Zrobił wyraźne postępy w obronie, co chyba jest zasługą Kici. Nie odpala też trójczyn jak wariat, no i stara się grać w pomalowanym. Myślę, że w przyszłym sezonie po pełnym okresie przygotowawczym, będzie stanowił o sile tej ekipy.
Co do Damiana i Opy... klasa sama w sobie!

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Turowowi potrzebny przede wszystkim "zbieracz" , "śmiciarz" pokoszowy. Jeżeli udałoby się takiego gracza sprowadzić do Zgorzelca byłoby naprawdę super. Nie trzeba go zbytnio ustawiać - po prostu masz grać zbierać i podawać do małego. Tegoroczny Turów to zespół ofensywny. W przypadku zdominowania strefy podkoszowej często gęsto jest okazja na ponowienie akcji- punkty w Turowie ma kto zdobywać. Russel to gracz ofensywny podobnie jak Chyliński, Cel czy Stelmach. Turowowi nie pasuje zespół, który kładzie nacisk na obronę obwodową, tak jak Trefl. Wtedy gubi się Robinson, Micić, mniej Jackson. Na szczęście mało który zespół gra pressingiem , ewentualnie stosuje wstawki pressingu. Gdybym miał wyciągać wnioski po meczu z Treflem to skoro potrafiliśmy ich maksymalnie zdominować po 2 kwartach, a przegraliśmy po błędach taktycznych m.in. Rajkovica ,to jeżeli uda się ję skorygować szanse na pokonanie "Puzzli" w serii są. Z Zastalem jest inaczej, ponieważ potencjał maja jak na plk wielki, ale jak na razie nie jest on wykorzystywany.

Reasumując: zatrudniamy "śmieciarza" pod kosz, omijają Turów kontuzje i moze być dobrze.

Teraz ważne aby utrzymać poz.8 w VTB. Prawdopodobnie to zaważy na ewentualnym transferze.

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Mozecie powiedziec co nam daje to 8 miejsce w VTB?? Jakies dodatkowe pieniadze?

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Zwrot kosztow wyjazdow, pobytu :-)

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

ok.100 000 -150 000 zł. Skoro Hrycaniuk brał w Asseco ok. 50 tys/miesiąc, a do końca sezonu mamy ok 2 miesięcy to na centra spokojnie starczy. Ba, nawet na lepszego od Bestii.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 115  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.