Dzisiaj jest 16 lip 2025, 19:32

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Też mam juz dosyć czytania tych bzdur tutaj, admin, niech usunie tą zakładkę KK i będzie spokój (może) ...
Co do informacji o biletach dla KK itp, Tomczan pisz na Forum KK lub na oficjalnej stronie KK

Pozdrawiam

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Gdzie się podziali kibice sprzed trzech, dwóch lat a nawet z poprzedniego sezonu?
To przykre, nawet na hali widać spadek zainteresowania koszykówką.
Czy naprawdę nie macie już o czym pisać na tym forum ?
Opamiętajcie się wreszcie !!!!!!!!!!!

Tytuł:
pismak
pismak

Tutaj na tym forum nie warto nic pisać. Chciałem się zapytać o bilety na playoff ale przy okazji dałem pole do popisu grengo i tomczanowi.

BRAWO PANOWIE!!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

zgc_qwerty pisze:
Tutaj na tym forum nie warto nic pisać. Chciałem się zapytać o bilety na playoff ale przy okazji dałem pole do popisu grengo i tomczanowi.

BRAWO PANOWIE!!!!

Cóż. Ja Tobie odpowiedziałem. Komuś się coś nie spodobało. Widać taka natura człowieka.
Ale dla Twojej i innych wiadomości napiszę, że wszystko zmienia się, jak w kolejdoskopie. Miałem przyjemność rozmawiać w dniu dzisiejszym z Prezesem Michalskim, który powiadomił mnie, że dla osób, które w rundzie zasadniczej wykupiły karnety, bilety na PPO (ewentualnie po środzie cudów na PO ) będą w cenie 10 zł. .
Jednocześnie jest branych pod uwagę kilka scenariuszy:
1. Asseco przegrywa jutro z Grekami. My z nimi gramy w środę. Wygrywamy (lub nie :cry: ). Trefl wygrywa z Kotwicą. Gramy 10./11.04.2010. u nas. Wtedy zapisy na bilety w cenie 10 zł. dla Członków KK organizujemy w kiosku u Świstaka, do czwartku (08.04.2010), do godz.16.00. . Po tej godzinie bilety, które ewentualnie pozostaną do sprzedaży w naszym sektorze rozdysponujemy wśród Członków KK przyjętych w tym sezonie. Oczywiście w cenie 10 zł. .
2. Asseco wygrywa mecz z Grekami. Termin spotkania z nimi zostaje przeniesiony na 10.04.2010.(sobota). Reszta powyższego scenariusza pozostaje niezmieniona oprócz terminu pierwszego meczu PPO.
3.Asseco wygrywa z Grekami. My wygrywamy z nimi. Trefl przegrywa z Kotwicą... . :roll: Ale się rozmarzyłem... . :lol: Wtedy wszystko wywraca się do góry nogami oprócz ceny biletu, która nadal ma wynosić 10 zł.

Tytuł:
pismak
pismak

999999999999

Ostatnio zmieniony 01 kwie 2010, 8:40 przez zgc_qwerty, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jeżeli jesteś z KK i miałeś w tym sezonie karnet na nasz sektor to oczywiście! Świstak już od jutra będzie robił listę chętnych na zapisy, na bilety. Jednocześnie chcę zaznaczyć, że zapis na bilet można dokonać tylko osobiście. Bierz pieniądze i zapraszam do Świstaka.

[ Dodano: Pią Kwi 02, 2010 4:51 pm ]
Witam.
Zapraszam Członków KK "TUR" do zapisywania się na bilety, na mecze w dniach 10./11.04.2010. (sobota, niedziela).
Zarówno zapisy, jak i odbiór można dokonywać w kiosku u Świstaka.
Cena biletu to 10 zł. za mecz.
Zapisy i odbiór proszę dokonywać osobiście. Przy zapisie, każdy jest zobowiązany do wpłacenia określonej kwoty, tzn. na jeden mecz 10 zł. lub na dwa mecze 20 zł. .
Jednocześnie chcę powiadomić wszystkich dlaczego na dwa mecze? Otóż Kotwica Kołobrzeg prawdopodobnie chce zagrać drugi mecz u nas. Na 99,9 % tak będzie. Jeżeli mimo wszystko miałoby się to zmienić, to kwota wpłacona zostanie przesunięta na inny termin spotkania lub zwrócona wpłacającemu.
Termin zapisów dla wszystkich Członków KK "TUR", którzy mieli karnety na nasz sektor KK upłynie 08.04.2010. (czwartek) o godz. 16.00. . Po tym terminie, jeżeli będą wolne miejsca w naszym sektorze KK, zapraszam do zapisów na bilety i jednoczesnego ich odbioru, Członków KK "TUR", którzy w tym sezonie nie mieli możliwości zasiadania w naszym sektorze KK, tzn. wszystkich, których przyjęliśmy w tym sezonie. Jednocześnie osobom, które wykupiły karnety w naszym sektorze KK, które trafiły do wolnej sprzedaży, a nie są naszymi Członkami KK, dziękuję za uczestnictwo w meczach i trwały doping wraz z nami wszystkimi. Dziękuję.
Niestety, ale jeżeli będziecie chcieli nadal z nami dopingować TURÓW ZGORZELEC, musicie poczekać na wolne miejsca w naszym sektorze KK.
Mam nadzieję, że to co napisałem każdy "przeczyta ze zrozumieniem".
Pozdrawiam.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Sprawa tego wątka - jego formy, jak i sensu dalszego istnienia jest sprawa otwartą - z racji istnienia strony http://www.turkk.yoyo.pl/
Wszelkie opinie, sugestie i wątpliwości mile widziane.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

gdzie sie podziali ja wam powiem wstydza sie was wszyskich co robicie na meczach i na FORUM kazdy kazdego opluwa, to nie ten kk co byl wczesniej :smt021 teraz tylko tak jest a na meczach za przeproszeniem d...y nie chca ruszyc a na forum rozmowni. .............

Tytuł:
rekrut
rekrut

tak sobie szukam i szukam i widze ze coś za bardzo nie chce wam sie pisać o wyjeżdzie do Gdyni a szkoda bo było super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ci co nie pojechali niech sobie plują w brode . a ci co byli wiedzą ze warto było jechać -choć DELIKATNIE!!! mówiąc zawodnicy nie przyłożyli sie za bardzo.....takiej udanej ekipy jeszcze nie było. "Jedziemy Turów jedziemy"!! sprawozdanie w skrócie. -

-do hali Asseco w czasie meczu wpłyneła fala-
-Kemot został maszynistą
-Robson polubił gdyńskie automaty do kawy(szczeg.ten na hali haha)
-miśka policja już nawet nie chciała nawet za darmo -a tanio chcieliśmy go sprzedać
-Logan zszedł na psy i stracił resztki szacunku w zgorzelcu "Judasz"i tyle!
jak coś przeoczyłem to prosze dopisać

Tytuł:
rekrut
rekrut

Pełna zgodność z Twoim wpisem Mailmann.W imieni swoim i Zarządu KK TUR wielkie podziękowania dla wszystkich uczestników wyjazdu na mecz z Asseco Prokom Gdynia.Takiej grupy wyjazdowej dawno nie widziałem.Super!!!Możemy sobie życzyć więcej takich udanych wyjazdów z opcją wygranych meczy...........Pozdrawiam Robso.

Szkoda że zostawiliśmy automat do kawki,gdyż była zgoda ochrony.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

W dniu dzisiejszym w katastrofie lotniczej wśród ponad 130 ofiar tej tragedii znalazł się również wielki przyjaciel sportu, wielki przyjaciel Turowa Zgorzelec, wielki przyjaciel kibiców Turowa - wicemarszałek Sejmu Jerzy Szmajdziński.
Ja zapamiętam Go jako człowieka przyjaznego, otwartego dla ludzi, wesołego i wielokrotnie pomocnego, człowieka który nie bacząc na stanowisko jakie zajmował zawsze był z nami kibicami. To On cieszył się z nami z awansu Turowa do ekstraklasy, to On załatwiał wejściówki na mecz w Warszawie, gdy organizatorzy nam odmówili, to On siedział tam z nami w sektorze z szalikiem Turowa na szyi, to On wspierał nas w organizacji Mistrzostw Polski Klubów Kibica. Zapowiadał również pomoc przy organizacji tegorocznych Mistrzostw - niestety los chciał inaczej. Cześć Jego pamięci (*)(*)(*)

Rodzinie tragicznie zmarłego Jerzego Szmajdzińskiego oraz rodzinom wszystkich zmarłych w tej katastrofie składam szczere i głębokie wyrazy współczucia.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Zapraszam wszystkich Członków Klubu Kibica "TUR" wraz z osobami towarzyszącymi na Spotkanie integracyjne, które odbędzie się w Zajeździe u Szwagrów, w Łagowie, w dniu 23.04.2010.(piątek) o godz. 18.00..
Wpisowe w kwocie 10 zł. należy wpłacać u Świstaka w kiosku do dnia 17.04.2010.(sobota).
Każdy uczestnik spotkania z Klubu Kibica "TUR" otrzyma pamiątkową koszulkę.
Pozdrawiam i liczę na dużą frekwencję.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Chciałabym poinformować wszystkich członków KK TUR o specjalnej zakładce na forum zgorzelec.info TYLKO dla członków KK. Zakładka ta będzie widoczna TYLKO dla KK więc proszę wszystkich członków o wysłanie swojego imienia, nazwiska oraz loginu jakim się posługujecie na tutejszym forum na adres: katrin89m@o2.pl
Przykład: Katarzyna Męcina, katrin89m

Po zaakceptowaniu, na stronie głównej forum zobaczycie nową zakładkę pod nazwą KK Tur.

Pozdrawiam i zachęcam do szybkiego zgłaszania się ;)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Witam wszystkich Członków Klubu Kibica "TUR".
Dzięki rozmowom z aleksandrem mamy własną zakładkę, która, jak wspomniał Administrator tego forum, mamy wyłącznie dla siebie, czyli Członków KK.
Uważam, że jest to wielki krok w stronę naszej integracji bez ingerencji osób niezwiązanych z naszym Stowarzyszeniem.
Jednocześnie proszę o przesyłanie informacji o swoim nicku do katrin89m w celu weryfikacji osób, którzy należą do KK.
Ona jest adminem naszej zakładki i ona przydzielać będzie hasła.
Zaznaczam również, że ważne sprawy dotyczące KK będą zamieszczane na naszej oficjalnej stronie KK, jak również tylko w tej zakładce.
Mam nadzieję, że każdy Członek KK zarejestruje się u Kasi i nie będzie to źródłem problemów przeciw prawidłowemu funkcjonowaniu KK "TUR", jak również odpowiedniemu dopingowi.
Pozdrawiam i równocześnie witam Was w NASZYM wirtualnym świecie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No to ja będe chyba pierwszy po Prezesie, który cos tu naskrobie :) Witam wszystkich i pozdrawiam, w koncu będzie chociaz w tej zakładce spokój, wybaczcie błędy ale coś klawiatura mi szwankuje...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.