zgc_qwerty pisze:
Tutaj na tym forum nie warto nic pisać. Chciałem się zapytać o bilety na playoff ale przy okazji dałem pole do popisu grengo i tomczanowi.
BRAWO PANOWIE!!!!
Cóż. Ja Tobie odpowiedziałem. Komuś się coś nie spodobało. Widać taka natura człowieka.
Ale dla Twojej i innych wiadomości napiszę, że wszystko zmienia się, jak w kolejdoskopie. Miałem przyjemność rozmawiać w dniu dzisiejszym z Prezesem Michalskim, który powiadomił mnie, że dla osób, które w rundzie zasadniczej wykupiły karnety, bilety na PPO (ewentualnie po środzie cudów na PO ) będą w cenie 10 zł. .
Jednocześnie jest branych pod uwagę kilka scenariuszy:
1. Asseco przegrywa jutro z Grekami. My z nimi gramy w środę. Wygrywamy (lub nie

). Trefl wygrywa z Kotwicą. Gramy 10./11.04.2010. u nas. Wtedy zapisy na bilety w cenie 10 zł. dla Członków KK organizujemy w kiosku u Świstaka, do czwartku (08.04.2010), do godz.16.00. . Po tej godzinie bilety, które ewentualnie pozostaną do sprzedaży w naszym sektorze rozdysponujemy wśród Członków KK przyjętych w tym sezonie. Oczywiście w cenie 10 zł. .
2. Asseco wygrywa mecz z Grekami. Termin spotkania z nimi zostaje przeniesiony na 10.04.2010.(sobota). Reszta powyższego scenariusza pozostaje niezmieniona oprócz terminu pierwszego meczu PPO.
3.Asseco wygrywa z Grekami. My wygrywamy z nimi. Trefl przegrywa z Kotwicą... .

Ale się rozmarzyłem... .

Wtedy wszystko wywraca się do góry nogami oprócz ceny biletu, która nadal ma wynosić 10 zł.