Blair pisze:
no widzisz, a mi Gabinski w tym meczu kojarzy sie z glupimi faulami, w tym jednym z dachem. Ale poki co to Kuebler jednak sie nie sprawdza - trzeba by sie powaznie zastanowic czy podczas ponownego otwarcia okna transferowego nie warto by go wymienic, chocby na mlodego Szymanskiego - kiedys w koncu trzeba dac mu szanse, a slabszym od Michaela raczej w tej chwili nie bedzie. Chociaz nie do konca wiem jak to on ma podpisany kontrakt na wypozyczenie - bo byc moze w tym sezonie juz nie da rady go do Turowa sciagnac z powrotem...
Też byłbym za wymianą Kueblera na kogoś innego. Takich zawodników jest bardzo dużo. Na pozycji 2/3 było już kilku wartościowych w TBL, np. Torrel Martin, Michael Hicks, Alex Harris.
Dobrze by było wymienić Jarmakowicza, bo nie wydaje mi się żeby on dobrze się czuł w Turowie. Zdecydowanie lepiej mu idzie w 1 lidze gdzie grał dużo. Za niego najlepiej byłoby sprowadzić Polaka, może kogoś z Prokomu. Mróz, Przybyszewski, Kowalczuk. Przecież oni nic nie grają, a spokojnie by te 10 minut u nas by grali.
Albo za Kueblera, Kitzinger/Chyliński i pod kosz jakiś Amerykanin

.
Z tym składem 4 miejsce jest realne, ale będzie baaardzo ciężko. Z tego co pamiętam nie było jeszcze takiego sezonu, gdzie w zimowym okienku transferowym nie doszło do żadnych roszad, więc wydaje mi się że tak będzie też tym razem.
Cytuj:
Wydaje mi się, że było to bardzo emocjonujące i dobre widowisko, biorąc pod uwagę wspaniałą salę i znakomitą publiczność, nie aż tak dobrą jak w Zgorzelcu, niemniej jednak bardzo żywiołowo dopingującą. J. Winnicki
No chyba jednak nie doceniłem jak świetni są nasi kibice.

. Przepraszam za wcześniejszą krytykę.