Dzisiaj jest 10 lip 2025, 9:48

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 ] 
Autor Wiadomość
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

wreszcie mozna ponarzekac!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Ja nie narzekam z tego co mnie słuchy dochodzą to trener naszego KK jest gotowy poprowadzic nasz zespół do zwycięstwa w MPKK :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

widze ze jest cicho w tym temacie czy nikt nie ma nic do powiedzenia???????????????????jestem bardzo ciekawy waszego zdania! :smt084

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

starał sie jak mógł chłopina ale co z tego jak ludzie byli z miekkiej gliny ulepieni,przychodzili odchodzili za ciezko było!!!
ale naturalna selekcja pokazała najlepszych i dla nich to zaszczyt reprezentowac nasze miasto.
napewno zrobią to z dumą i honorem
DRUZYNA-RODZINA!!!
TO DROGA DO SUKCESU!!!!!!

[ Dodano: Sob Maj 26, 2007 7:42 pm ]
ODWALIł KAWAł DOBREJ ROBOTY KOSZTOWAłO GO TO TROCHE WYRZECZEN -RODZINA PRACA(kemot nie tylko ty pracujesz jak widzisz)-ale zrobimy wszystko aby mu to wynagrodzic

CHOACH
go KK KNUR go

MISTRZOSTWA OSTROWA W CIENIU TUROWA(KNUROWA!!)
p.s.
JESTEM DALTONISTą ZNAM TYLKO JEDEN KOLOR-ZłOTO!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Co do tematu to Marek ma swoje wady i zalety. Niektórym się to podoba, niektórym nie. Ja tam szanuje jego i jego zdanie. Co do Ciebie SCOOTER to zastanawia mnie dlaczego tak sie wyrażasz "go KK KNUR go" i to nie pierwszy raz, a z Twoich wypowiedzi wynika, że jesteś z drużyną na dobre i na złe. W ten sposób przeczysz samemu sobie i okazujesz brak szacunku drużynie. Powinieneś się nad tym zastanowić.

P :smt028 zdr :smt028 .

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

bo nigdy w niej nie byłes takze nie wiesz skąd sie to wzięło!

[ Dodano: Nie Maj 27, 2007 3:01 am ]
DRUZYNA-RODZINA- ZA INTELIGENTNE DLA CIEBIE
A Z K.K. KNUR TO łąCZY SIE ZABAWNA HISTORIA
DLATEGO TAK PISZE
p.s.
jak bys był na treningach to bys wiedział o co chodzi!

[ Dodano: Nie Maj 27, 2007 12:02 pm ]
wady u niego?
ja nie zauważyłem!!!!! :smt082

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ja zauważyłem. I to niech wystarczy. Każdy ma wady.
SCOOTER pisze:
bo nigdy w niej nie byłes takze nie wiesz skąd sie to wzięło!

A jednak może Cię zaskoczę. Byłem w drużynie na pierwszych MPKK. W tym roku drużyna to była od pierwszego treningu na którym byłem, aż do wyboru 15-stki, a to że zostali najlepsi i obecnie tworzą drużynę w której mnie nie ma to już inna sprawa. Nigdy nie mów nigdy.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

w druzynie nigdy nie byłeś i nie bedziesz bo nie wiesz co to jest druzyna-wtedy gdyby nie marek i szymaszek to bys guzik zrobił ciamajdo a teraz odpadłes bo za słaby jestes!!!!!!!

dlaczego nie wypowiesz sie na temat trenera?-ikry brak?
zawsze wolales sie ukrywac!!!!

[ Dodano: Pon Maj 28, 2007 1:33 am ]
a jak byłes to skąd okrzyk?-wszechwiedzący?!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Szczrze to nie będę się zniżał do twojego poziomu, nie będę Cię wyzywał i Cię prokowoał do dalszej kłutni. Za takie coś można otrzeżenie dostać, a ty już sobie przeskrobałeś u Modów i Admina. Pozdro dla Ciebie i dorośnij w swoich wypowiedziach.
PS. Naucz się używania opcji "edytuj".

Tytuł:
rekrut
rekrut

Paweł!Wrzuć na luz!!!Jesteś moim kumplem i naprawde wierze w to ,że zrobicie pierwsze miejsce:)Ale moim zdaniem to juz nie jest to samo co w tamtym roku.Wtedy chodziło o zabawe i koszykówke też.A teraz bij zabij liczy sie tylko wynik to jak na amatorów troche za dużo moim zdaniem.Apropos zobacz ile osób zostało ze "srebrnej"druzyny?To chyba o czymś mówi..........POWODZENIA DLA WAS!!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

no to po losowaniu teraz wiemy przynajmniej z kim gramy .z doswiadczenia wiem ze z naszej grupy napewno jest silny azs koszalinreszte ekip nie znam nie mialem okazji ich widziec nie bylo ich w zeszlym roku wiec juz wszysko jasne jutro jeden z ostatnich treningow wiec napewno podam juz ostateczny sklad bo na MPKK jak wszyskim wiadomo pojedzie 10 osob a treningi zaczeło i skonczylo 15 osob wiec pieciu nie pojedzie .przypominam wszyskich ze jutro tj wtorek trening na hali przy ul traugutta o godz 19.45 wszyskich kibicow serdecznie zapraszam
TUROW ZGORZELEC i tylko tyle boje sie wiecej pisac i myslec teraz to sie czuje presje walka az do upadlego to moge obiecac napewno nie poddamy sie TUROW ZGORZELEC

Tytuł:
rekrut
rekrut

MISTRZOSTWA OSTROWA W CIENIU TUROWA(KNUROWA!!)
SCOOTER bez przesady...będzie zacięta rywalizacja...a tak przy okazji KEMOT ugościł chłopaków z Ostrowa jak byliśmy u Was na 2 dni. Więc jeśli nie wiesz to nie pisz i nie krytykuj innych
a co do Pana trenera...zobaczymy jak przygotował drużynę w tym roku....Mareczku czekamy za Wami z niecierpliwością :lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

drogi johny a czy druzyna turowa jest tą samą co była sezon ,dwa lub trzy temu-nie a ty i tak chodzisz na mecze i dopingujesz druzyne!!!! czasy sie zmieniają ,ludzie tez takze skład nie ma nic do tego a poza tym niektórzy ze starego składu odeszli na własną prosbę prawda??????

poza tym na początku powiedziane było ze nie bedą to normalne gierki tylko ciezkie treningi!-a dla zabawy mozemy pograc w niedziele przy piwku na boisku!

kładąc lache na trening kładziemy takze na trenera a to nie ładnie bo chłopak robi to z zamiłowania traci swoj wolny czas który mógłby spedzic z rodziną

poza tym SZAKUNEK MUSI BYC!!!!! ]:->

[ Dodano: Wto Maj 29, 2007 7:07 pm ]
na sam koniec mały wywodzik albo pytanko jak kto wol!

czy jest w porządku potraktowanie- paru miesiecy pracy trenera kolegów i do tego pieniędzy na wynajm hali traugutta i męki zarządu przy załatwianiu sprzetu, busa na wyjazd itd itp DLA ekipy do ostrowa za pieniądze klubu kibica -jako zwykła zabawe????

JEZELI TAK TO CHCEM SIE TAK BAWIC CODZIENNIE!!! :smt026
SPONSOROM PODAM NUMER KONTA(CHCEM NA IBIZE DLA 4 OSóB)

DLA MOICH FANóW PIOSENKA"ZYCIE NIE TYLKO PO TO JEST BY BRAC........." :smt020

Tytuł:
rekrut
rekrut

informuje cala druzyne kk Tur iz trening w piatek tj.01.06.2007 odbedzie sie w technikum gorniczym ul powstancow sl.o godz 19.30 obecnosc obowiazkowa

[ Dodano: Nie Cze 17, 2007 11:22 am ]
jestem ciekaw co wy sadzicie na temat przygotowan calej druzyny do mpkk jaka prace wykonalismy i czy bylo warto czy nie.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.